Vuka Karadžića 3a, 14000 Valjevo, Srbija
014/224-735, 232-644
info@vipos.edu.rs

Dan Akademije strukovnih studija Zapadna Srbija

U sredu, 14. decembra 2022. godine, valjevski odsek Akademije strukovnih studija Zapadna Srbija obeležio je treću godinu uspešnog rada promocijom diplomaca i Svečanom akademijom.

U okviru proslave, u prvom delu programa uručene su diplome studentima osnovnih i master studija, a dodeljene su i nagrade najboljim studentima. Drugi deo programa svečanosti otvorila je predsednica Akademije, dr Ljubica Diković. Rukovodilac valjevskog odseka Akademije, dr Mlađen Vićentić, govorio je o najvažnijim aktivnostima koje su obeležele rad Odseka Valjevo u prethodnoj godini, kao i o planovima za narednu godinu.

Najveću vrednost Akademije predstavljaju njeni studenti, i povodom Dana Akademije dodeljene su nagrade najboljim diplomcima valjevskog odseka. Nagrade su dobile Tamara Marković, najbolji diplomac osnovnih studija, i Marijana Kovačević i Nataša Adamović, najbolji diplomci master studija.

I ove godine dodeljene su zahvalnice saradnicima i poslovnim partnerima – Gradu Valjevo, Ekonomskoj školi Valjevo, Valjevskoj pivari i Urban-Technics-u.

Jubilarne nagrade i zahvalnice dodeljene su Mileni Đokić, Leili Mirković i Branku Ćebiću.

Nagrade i pohvalnice dodeljene su novim doktorima nauka, dr Nenadu Mihailoviću i dr Ivanu Panteliću, a priznanja i nagrade za najboljeg radnika godine dobili su asistent Branko Ćebić, kao najbolji radnik u nastavi, i Leila Mirković, najbolji radnik u nenastavi.

Svim studentima, profesorima i saradnicima Akademije želimo da i godina koja je pred nama bude uspešna i prosperitetna!